Sunday, January 16, 2011

Έκοψαν την βασιλόπιτα τους οι Καλλιμασιώτες της Αμερικής!



Παρά την δυσκολία της ανεύρεσης πάρκινγκ λόγω των χιονοστιβάδων στους γύρω δρόμους, οι Καλλιμασιώτες της Αμερικής κατέκλυσαν την αίθουσα της Χιακής Ομοσπονδίας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης για να εορτάσουν το κόψιμο της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας ο Άγιος Αιμιλιανός. Είδαμε φίλους και γνωστούς, είπαμε τα Καλλιμασιώτικα και τα εδώ νέα, και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο για ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο, γεμάτο υγεία 2011.
Αφού φάγαμε ένα θαυμάσιο φαγητό, και ήπιαμε τα κρασάκια μας ( δύο μπουκάλια σε κάθε τραπέζι προσφορά από μέλος του συλλόγου!), εκλήθη από την πρόεδρο κυρία Κίτσα Σταθάκου τιμής ένεκεν για την προσφορά του στον σύλλογο, και σε όλους τους Καλλιμασιώτες όπου και αν βρίσκονται, με την ιστοσελίδα  Καλλιμασιώτικα Νέα της Αμερικής, ο Σταμάτης Στεφανάκης, να κόψη την πίτα. 
( http://KallimasiotikaNews.blogspot.com/
Τυχερή της χρονιάς η κυρία Αργυρό Κουνή που εισέπραξε το ποσόν των πενήντα δολαρίων  Ακολούθησε μία κλήρωσης με πλούσια και πολλά δώρα, και ο καφές με τα Καλλιμασιώτικα γλυκά που έφτιαξαν κυρίες μέλη του συλλόγου. 
Τέλος ο σύλλογος μοίρασε δωράκια σε όλα τα μικρά παιδιά.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την γιορτή, και στην πάντα ακούραστη πρόεδρο!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναγιορτάσουμε!  















Οι φωτογραφίες ανήκουν στον Σταμάτη Στεφανάκη

No comments:

Post a Comment