Monday, December 22, 2008

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ



22/12/2008

Στα μαλακά και... η παράκαμψη Καλλιμασιάς


ΧΩΡΙΣ ιδιαίτερες αντιδράσεις πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ιωνίας η παρουσίαση της μελέτης του δρόμου για την παράκαμψη της Καλλιμασιάς.
Η παρουσία και των μελετητών συνέβαλε στην πληρέστερη ενημέρωση του πλήθους κόσμου που μαζεύτηκε εκεί με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν επιφυλάξεις ως προς τη χάραξη, αφού -σύμφωνα με τους ίδιους- έτσι όπως έχει σχεδιαστεί πολλά τμήματα γης που απαλλοτριώνονται μένουν εκτός αποζημιώσεων ενώ προκρίνεται κυρίως η λύση της αυτοαποζημίωσης μέσω της αξίας που αποκτούν τα υπόλοιπα τμήματα λόγω του χαρακτηρισμού τους πλέον ως οικόπεδα.
Πάντως ακόμα και έτσι κυρίως οι ιδιοκτήτες γης φάνηκαν να δέχονται τις εξηγήσεις που εδόθησαν σχεδόν σε ατομικό επίπεδο και κυρίως την ενδεικτική τιμή των 38 ευρώ ανά τ.μ. που έχει συμπεριληφθεί στη μελέτη.
«Πάντως κανείς δε χάνει το δικαίωμα να προσφύγει για επιπλέον χρήματα...» διευκρίνισε ο Νομάρχης, Πολ. Λαμπρινούδης, που υπολογίζει ότι η τελική τιμή θα είναι κατά πολύ αυξημένη λόγω και των καλλιεργειών που υπάρχουν εκεί.
Παράλληλα επανέλαβε ότι θα ληφθεί μέριμνα ώστε να τοποθετηθεί επένδυση πέτρας όπου χρειάζεται και κυρίως στα γεφύρια που προβλέπονται.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο δήμαρχος Ιωνίας, Παναγιώτης Καμίτσης, που έκανε λόγο για ένα έργο που όλοι επιθυμούν και τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία.
Γ.Π.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ

No comments:

Post a Comment